Kom direct in contact: info@stienzer-ek.nl
  • Lokaal en duurzaam
  • 100% Groen
  • Eerlijke prijzen
  • Energiecoöperatie zonder winstoogmerk

Bewustwording

Energiecoaching / keukentafelgesprekken
Enquêtes: wel / niet geisoleerde woningen
Energie-adviseurs en maatwerk-adviseurs
Enquêtes: gebruik van zonnepanelen
Inzicht in je woning via "Verbeterjehuis" (zie link)

1. Energie-experts helpen Friezen verduurzamen

Het energiezuinig maken van je woning wordt voor Friezen een stukje minder ingewikkeld. Een provincie breed netwerk van energie-experts staat voor hen klaar met advies en begeleiding. Het netwerk bestaat uit energiecoaches, tal van adviseurs, energiecoöperaties, gemeenten, provincie en andere organisaties. Samen slimmer omgaan met energie, dat is waar ze voor willen gaan. Gedeputeerde Sietske Poepjes lanceerde onlangs dit netwerk met de naam: Energie Team Fryslân.

Verduurzaming van woningen is een belangrijke schakel in de energietransitie in Fryslân. Veel mensen willen wel aan de slag met het verduurzamen van hun huis, maar sommigen weten niet goed hoe ze dat aan kunnen pakken. Energiecoaches en -adviseurs kunnen hen helpen inzichtelijk te maken hoe ze hun huis energiezuiniger kunnen maken door bijvoorbeeld isoleren. Ook kunnen ze adviseren over de mogelijkheden om energie duurzaam op te wekken, zoals met zonnepanelen.

Ook in Stiens

Mensen die informatie willen over het verduurzamen van hun woning, kunnen terecht bij het energieloket van de gemeente Leeuwarden. De Stienzers kunnen ook bij de Stienzer Energykoöperaasje U.A. terecht voor een keukentafelgesprek met een energiecoach.

Wil je meer informatie, stuur dan een mail naar info@stienzer-ek.nl onder vermelding “energiecoach” met uw naam, telefoonnummer en adres. Afhankelijk van de maatregelen vanwege Covid-19 maken we een afspraak.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je nu gratis in voor het NIEUWSBULLETIN van de Stienzer Energykoöperaasje U.A. en ontvang regelmatig het laatste nieuws in je mailbox!

Stienzer Energykoöperaasje U.A.