Kom direct in contact: info@stienzer-ek.nl

 

 

 

Maak kennis
  • Lokaal en duurzaam
  • 100% Groen
  • Eerlijke prijzen
  • Energiecoöperatie zonder winstoogmerk

Klant worden?

U kunt niet alleen lid worden van onze coöperatie, maar ook klant worden van de Stienzer Energykoöperaasje U.A. Dat kan door klant te worden van de energiemaatschappij “Energie VanOns”.

De Stienzer Energykoöperaasje U.A. wil namelijk samen met de inwoners van het dorp Stiens verdere stappen zetten in energiebesparing en het opwekken van duurzame energie. Daarom blijven we ons, samen met meer dan 100 andere energiecoöperaties in het noorden van het land, inzetten om steeds meer Stiensers te voorzien van échte duurzame energie. Energie die 100% groen is en bovendien lokaal en in eigen beheer wordt opgewekt. En dat levert “Energie VanOns”.

Net als vorig jaar staat “Energie VanOns” met een maximale score van een vette 10 bovenaan in de jaarlijkse stroomranking voor de meest duurzame stroomleveranciers!

Help jij mee om Stiens energieneutraal te maken? Wordt daarom klant bij “Energie VanOns”! En het voordeel is dat “Energie VanOns” haar winst aan ons teruggeeft  aan de Stienzer Energykoöperaasje U.A. Dat geld kunnen we weer inzetten om ons doel dichterbij te brengen. 

Bereken eenvoudig uw maandbedrag via onderstaande link en stap vandaag nog over naar een duurzamer Stiens!

Nieuwsbrief

Schrijf je nu gratis in voor het NIEUWSBULLETIN van de Stienzer Energykoöperaasje U.A. en ontvang regelmatig het laatste nieuws in je mailbox!

Stienzer Energykoöperaasje U.A.