Maak kennis
 • Lokaal, groen en duurzaam
 • Eigen stroomopwekking
 • Energiebesparing
 • Zonder winstoogmerk

Aanmelden als lid van de Koöperaasje?

Wij zien het liefst dat zoveel mogelijk inwoners van Stiens – maar ook andere inwoners van oud-Leeuwarderadeel – lid worden van onze Energykoöperaasje. Dat biedt ons allen immers de mogelijkheid om gezamenlijk plannen te maken en uit te voeren, die ten goede komen aan haar inwoners. De leden bepalen op democratische wijze het beleid van onze Energykoöperaasje.

Wij zijn een serieuze gesprekspartner van de gemeente Leeuwarden, die regionaal de landelijke plannen van de energietransitie moet uitvoeren. De inwoners van Stiens en omgeving hebben daarin – via onze Energykoöperaasje – een stem. Met z’n allen kunnen we er ook voor zorgen dat meer daken van woningen, bedrijfsgebouwen en boerderijen worden voorzien van zonnepanelen en dat we op die manier overstappen van fossiele naar duurzame energieopwekking.

Stiens (en omgeving) op weg naar energieneutraal! Blijf op de hoogte en draag je steentje bij!
We streven ernaar om in het jaar 2030 in Stiens energieneutraal te zijn. Dat vergt een grote inspanning. Maar samen met onze leden en met de bewoners van Stiens zetten we de schouders eronder. Wilt u meehelpen deze beweging in gang te zetten en ook in gang te houden?

Dit is waarom je lid wordt:

 1. We houden je op hoogte van initiatieven en plannen van de Stienzer Energykoöperaasje U.A. en van mogelijke subsidies, interessante websites en regelingen.
 2. Je kunt je gedachten en plannen met ons delen en ook initiatieven nemen die er voor zorgen dat Stiens duurzamer wordt.
 3. Je bent betrokken bij onze activiteiten en bij de plannen van de gemeente Leeuwarden op het gebied van de energietransitie voor de inwoners van Stiens en omgeving.
 4. Je praat mee over onze plannen en kunt ook meewerken en deelnemen aan de projecten waar we mee bezig zijn of die op stapel staan, zoals de aankoop van zonnecertificaten op daken.
 5. Je bent/wordt klant bij Energie VanOns waardoor de Stienzer Energykoöperaasje een jaarlijkse vergoeding ontvangt
 6. Je profiteert van de kennis en kunde en van eventuele gezamenlijke inkoop of aanpak.
 7. Met z’n allen vormen we dan een “MIENSKIP” op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid voor je eigen wijk en voor het dorp Stiens en omgeving.
 8. Voor slechts € 10 per jaar ben je lid, doe je mee. Meld je aan via het formulier hieronder.

Vul hieronder het formulier in.

Alvast hartelijk bedankt namens het bestuur.

——————————————————————

Geregistreerde gegevens
Naam: Stienzer Energykoöperaasje U.A.
Postadres
: Ikeleane 10 | 9051 SB Stiens
Mailadres: info@stienzer-ek.nl
KvK: 74914367
IBAN: NL 38 TRIO 0379 6832 53

——————————————————————

Aanmeldformulier

Nieuwsbrief

Schrijf je nu gratis in voor het NIEUWSBULLETIN van de Stienzer Energykoöperaasje U.A. en ontvang regelmatig het laatste nieuws in je mailbox!

Stienzer Energykoöperaasje U.A.