Maak kennis
  • Lokaal, groen en duurzaam
  • Eigen stroomopwekking
  • Energiebesparing
  • Zonder winstoogmerk

Voorlichting Isoleren, Warmtepompen en Subsidies in de Skalm

donderdag 20 oktober 2022


Op maandag 24 oktober 2022 organiseert de Stienzer Energykoöperaasje U.A. een voorlichtingsavond over deze onderwerpen. Voor alle drie onderwerpen hebben we een specialist uitgenodigd. Ook zal er gelegenheid zijn voor het stellen van vragen. 

De inloop is vanaf 19.00 uur.

Over de hiervoor genoemde onderwerpen is – onder meer op internet – steeds meer en betere informatie te vinden. Veel mensen zien evenwel door de bomen het bos niet meer omdat het toch vaak wel gecompliceerd kan worden. En wanneer zijn investeringen lonend? Daarom is direct persoonlijk contact en gelegenheid om vragen te stellen veel fijner. Wij bieden jullie die gelegenheid.

Programma

Het is mogelijk alle drie de onderwerpen bij te wonen. De programmering is daarop aangepast. Tussentijds is er ruimte voor gesprek en koffie/thee.

19.00 uurInloop
19.15 – 19.25 uurOpening door de voorzitter
19.30 – 19.50 uur1e ronde voorlichting
20.10 – 20.30 uur2e ronde voorlichting
20.50 – 21.10 uur3e ronde voorlichting
21.15 – 22.00 uurSamenvatting en afsluiting

De volgende sprekers zijn uitgenodigd:

* Warmtepompen: de heer Hille Vellema – Vellema Installatietechniek Hallum

* Isoleren: de heer Dirk-Jan Brouwer – KostonNoord Zweins

* Subsidies: de heer Gerk-Jan Kuipers – Gemeente Leeuwarden

Iedereen is van harte welkom op deze avond van de Stienzer Energykoöperaasje U.A. in De Skalm. Samen met jullie staan we voor een duurzaam Stiens en omgeving, met geen of zo weinig mogelijk fossiele energiebronnen. Dan is het belangrijk dat je woning daarvoor geschikt is!

Nieuwsbrief

Schrijf je nu gratis in voor het NIEUWSBULLETIN van de Stienzer Energykoöperaasje U.A. en ontvang regelmatig het laatste nieuws in je mailbox!

Stienzer Energykoöperaasje U.A.