Maak kennis
  • Lokaal, groen en duurzaam
  • Eigen stroomopwekking
  • Energiebesparing
  • Zonder winstoogmerk

Verbeter je huis

woensdag 8 april 2020

Een interessante website om antwoord te vinden op het verbeteren van je huis is www.verbeterjehuis.nl. Deze site is ontwikkeld door Milieucentraal in samenwerking de Rijksoverheid. Beantwoord de vragen en ontdek met welke verbeteringen je je huis energiezuiniger en duurzamer kan maken. Je ziet ook meteen wat het jou kost en oplevert.

Als een soort energiecoach kun je – door op een juiste wijze de gevraagde gegevens in te vullen – je huis kritisch bekijken en de verschillende onderdelen langslopen. Je maakt als het ware je eigen ‘energiescan’.

Op deze site kun je inzoomen op de volgende onderdelen om je woning energiezuiniger te maken en het comfort te verbeteren: gevelisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, isolatieglas, warmtepomp, zonneboiler, zonnepanelen, ventilatie en warmte terugwin in de douche.

Mochten er vragen zijn, neem dan contact op met de Stienzer Energykoöperaasje U.A. – via de mail op de homepage – en samen komen we dan wellicht tot een conclusie hoe je je woning energetisch kunt verbeteren.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu gratis in voor het NIEUWSBULLETIN van de Stienzer Energykoöperaasje U.A. en ontvang regelmatig het laatste nieuws in je mailbox!

Stienzer Energykoöperaasje U.A.