Maak kennis
  • Lokaal, groen en duurzaam
  • Eigen stroomopwekking
  • Energiebesparing
  • Zonder winstoogmerk

Heb je de publiciteit gemerkt?

vrijdag 18 juni 2021

Vanaf begin april 2021 zijn er in de afgelopen maanden 4 advertenties verschenen in De Stienser. Daarnaast zijn 2 Energie Magazines bezorgd in Stiens. Het doel hiervan is dat de Stienzer Energykoöperaasje meer naamsbekendheid krijgt, dat meer mensen in Stiens en omgeving zich aansluiten als lid of zich inschrijven voor de periodiek te verschijnen NIEUWSBRIEF.

Als coöperatie zijn we een vereniging waarin we met z’n allen en samen de schouders eronder willen zetten om Stiens energiezuiniger te maken, dat we lokaal meer groene stroom opwekken en dat we daarmee als dorp en omgeving groener en duurzamer worden. En iedereen in Stiens en omgeving die zich hierdoor aangesproken voelt, kan lid worden van onze Energykoöperaasje.

Heb je de Energie Magazines gemist? Ben je nieuwsgiering naar de daarin opgenomen artikelen? Via de onderstaande links kun je de verschillende nummers opvragen en de daarin opgenomen artikelen lezen.

We hopen dat het je zo inspireert dat je lid wordt van onze “mienskip” en daarmee onze doelstellingen onderschrijft.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu gratis in voor het NIEUWSBULLETIN van de Stienzer Energykoöperaasje U.A. en ontvang regelmatig het laatste nieuws in je mailbox!

Stienzer Energykoöperaasje U.A.