Maak kennis
  • Lokaal, groen en duurzaam
  • Eigen stroomopwekking
  • Energiebesparing
  • Zonder winstoogmerk

Grote belangstelling woonplannen / maatwerkadviezen

woensdag 4 maart 2020

Onder de leden  van de Stienzer Energykoöperaasje U.A. is grote belangstelling gebleken voor het laten uitvoeren van een woonplan (energiescan) of een maatwerkadvies.

Er waren 20 huisbezoeken beschikbaar en er waren binnen één week ook precies 20 huishoudingen die belangstelling bleken te hebben.
Bij de eerste vijf binnenkomende reacties is een energiescan uitgevoerd in het kader van de Fryske Stream Deal. Dit is een initiatief van de Vereniging Nederlandse Gemeenten. In ons geval ondersteund door de gemeente Leeuwarden.
De andere 15 huisbezoeken – ter uitvoering van een maatwerkadvies – werden uitgevoerd door de heer Auke van Rijs, een van de mensen van de Energie Coöperatie Westeinde in Leeuwarden. 

De resultaten van de bezoeken zijn nog niet bekend.
De uitwerking in rapporten is nog volop bezig. Mogelijk dat op de aanstaande Algemene Ledenvergadering een eerste reactie kan worden gegeven. De leden van de Energykoöperaasje worden uiteraard als eersten over de voortgang bijgepraat.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu gratis in voor het NIEUWSBULLETIN van de Stienzer Energykoöperaasje U.A. en ontvang regelmatig het laatste nieuws in je mailbox!

Stienzer Energykoöperaasje U.A.